Smeestraat 2

7241 AT Lochem
06 5734 7359

www.oopz.fashion
Volg ons op facebook

Oopz een winkel voor vrouwen met curves

Oopz.. net even anders

Oopz voor plus size kleding met een vrouwelijke touch. Stoere dames met maat 38 tot en met 54 weten Oopz in Lochem te vinden. Eigenaresse Gerrianne Koning is in Markelo geboren en woont al meer dan 23 jaar in Lochem. Oopz vind je in de gezellige binnenstad van Lochem aan Smeestraat 2. Na de opleiding Mode en Kleding werkt Gerrianne bij V&D en vervolgens bij de Rabobank op de afdeling Marketing en Communicatie. De drang om zelf iets te beginnen is altijd al aanwezig. Het idee voor Oopz is ontstaan door een interview in weekblad Margriet met een stoere vrouw en haar merk. Een winkel met kleding voor stoere vrouwen met een maatje meer. Vrouwen die net tussen wal en schip vallen met hun maat. Oopz een winkel voor vrouwen met curves.

Oopz speciaal voor plus size damesmode en dameskleding

Gerrianne heeft zelf altijd al een grotere confectiemaat gehad en wilde met haar concept een taboe doorbreken. Een winkel met modieuze kleding, geen grote flappen zoals ze dit zelf noemt, maar kleding voor de vrouw met curves waarbij je niet kunt zien dat de kleding wat groter is.

Oopz opende de deur in 2009 en heeft inmiddels landelijke bekendheid in de wereld van grotere maten damesmode. Dameskleding voor de stoere vrouw tussen 25 en 65 jaar met maat 38 tot en met 54. De winkel is laagdrempelig en Gerrianne onderscheidt zich door haar persoonlijke aandacht voor iedere klant of deze nu in de winkel komt of een bestelling plaats via de webshop www.oopz.fashion.

Oopz in Lochem heeft een gezellige uitstraling met een mooie etalage. Aan de etalagepoppen kun je niet zien dat de kleding plus size is. De collectie bestaat uit modieuze, stoere en clean fashion met een vrouwelijke touch aangevuld met accessoires en vrolijke lifestyle items. Elke maand is er nieuwe kleding. Volg Oopz op social media zodat je bijblijft met nieuwe collecties en outfits.

Every girl deserves a great pair of jeans,  Oopz #curvyjeansshop

Speciaal is de passie voor Jeans. Gerrianne hoopt dat klanten in de toekomst zeggen: “Wanneer je een jeans zoekt en je hebt curves dan moet je bij Oopz in Lochem zijn”.

Het leukste aan ondernemen vindt Gerrianne de onafhankelijkheid, de vrijheid om te doen wat ze leuk vindt. Zelf beslissingen nemen en je passie volgen. De naam dankt de winkel mede aan de dame uit de Margriet. Van een brainstormsessie blijft hangen: ‘Oopz…. Net even anders’.