Escaperoom de Berechting

Markt 2
7241 AA Lochem
(0573) 23 30 00
(06) 50 62 33 79
escaperoom@de-berechting.nl
www.de-berechting.nl

Reserveer de Escaperoom

Escaperoom de Berechting

Escaperoom de Berechting – Los jij het mysterie van deze rechter op?
Je speelt het spel in 60 minuten. Voorafgaand aan het spel word je meegenomen in een Lochems mysterie en krijg je uitleg hoe je het spel speelt. Uiteraard ligt het aan jou en je team of je jezelf kunt bevrijden en hoe snel. Het spel speel je met maximaal 6 personen per spel. Ben je met meer personen dan is het geen probleem en speel je het in groepen. Kunnen jullie de spanning aan? Een gave beleving voor jong en oud, om met vrienden, familie of als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest te spelen. Als jij en je team het aandurven!

De Berechting: Politie oproep voor forensisch onderzoek!

Tijdens renovatie werkzaamheden aan markt 2, zijn er sporen van vrouwelijk DNA gevonden. Onlangs is bevestigd dat dit DNA afkomstig is van een vrouw genaamd Eliza Jacobs. De renovatie is direct stopgezet en de toegangsdeuren zijn geblokkeerd.

Deze vondst heeft er toe geleid dat de cold case Eliza Jacobs heropend is. In oktober 2017 hebben ze haar gevonden in goede gezondheid. Na ondervraging blijkt de dader van de ontvoering een bekend prominent lid te zijn van het genootschap ‘’land van Lochem’’ waar hij voor zijn pensioen fungeerde als rechter. Niet alleen beschuldigd Eliza Jacobs hem van de ontvoering maar ook van de moorden op Maria Bol en Rosa Teunissen.(mede gevangenen) De voormalig rechter woont als gepensioneerd burger in Lochem. Om hem in staat van beschuldiging te stellen is een aangifte nodig van Eliza Jacobs. Echter is haar getuigenis niet voldoende.

Na de aanwijzingen van Eliza Jacobs is er nu een oproep vanuit ons politiekorps Gelderland Midden om een forensisch team in te schakelen, Eliza’s stappen na te lopen en belangrijk bewijsmateriaal op te sporen. We vragen met klem om zorgvuldig te werk te gaan, zonder dat de inwoners van Lochem argwaan krijgen, de rechter heeft enorm aanzien en als de beschuldiging van Eliza klopt is hij een gevaarlijke man.

Meld je aan met je forensisch team, om het onderzoek te verrichten.