Bierstraat 18 – 24

7241 AH Lochem
0573 251 058

www.Meilink.nl
Volg ons op facebook

Meilink Mode

Meilink Mode biedt een prachtige collectie jonge merkkleding van vrouwelijk gekleed tot causal en sportief. Makkelijke kleding voor alle dag en ook voor een bijzondere gelegenheid. Voor alle leeftijden heeft  Meilink in Lochem een collectie aan merken waarin je je prettig voelt en graag laat zien.

Jonge merkkleding vind je bij Meilink Mode in Lochem

Elk seizoen stelt Hans Meilink met zijn team een nieuwe collectie samen. Het is zijn passie. Ieder seizoen is het de kunst om trouwe klanten en nieuwe bezoekers in Lochem te verrassen met nieuwe ontwerpen, modieuze kleuren en persoonlijke combinaties. Het is een genot als een klant tevreden naar huis gaat met een nieuwe look van een merk dat zij het liefste draagt. Bij Meilink Mode kun je onder andere mode zien en passen van Another Woman, Cecil, Fransa, Geisha, Silver, Roberto Sarto en Zerres. Kijk voor  de gehele collectie op de www.meilink.nl.

In de winkel in Lochem kun je op je gemak kijken en passen. De adviseuses helpen je graag met de beste persoonlijke keuze voor jou voor iedere gelegenheid. Jonge mode voor alle leeftijden. Geniet bij Meilink aan de Kleine Markt van een kopje thee of koffie. Winkelen in Lochem is wat dat betreft altijd gezellig genieten met de gastvrijheid en de persoonlijke benadering die kenmerkend is voor Landstad Lochem.