Cultureel Café Lochem & Omstreken

cultureelcafe@eigenzinniglochem.nl
Facebook

Rekeningnummer Cultureel Café: NL23 TRIO 0338 4530 91

Cultureel Café Lochem & Omstreken

Het Cultureel Café Lochem & Omstreken, Heeft als doelstelling; een passend podium bieden voor verfrissende, verrassende en diverse culturele activiteiten voor en door mensen uit de gemeente Lochem en omstreken.

Na 22 seizoenen (1994 – 2015 en 154 avonden) heeft Cultureel Café Lochem gekozen voor een nieuw concept. Geen vaste avonden meer per jaar op een vaste locatie.  Veelal in co-creatie met mensen en organisaties, worden ad-hoc en pop-up podia gecreëerd. In theaters, huiskamers, schuren, weilanden, kastelen en kerkgebouwen. Alles kan in principe een podium zijn. Geen vaste dagen en geen vaste tijdstippen, zodat we kunnen inspelen op de gelegenheid en de actualiteit. We beperken ons niet tot de stad Lochem en richten ons op de regio hebben. Vandaar dat we onze naam hebben veranderd in Cultureel Café Lochem & Omstreken.

Visie:
Een breed en levendig cultureel aanbod bieden door de inwoners zelf het initiatief te laten nemen en in co-creatie het culturele initiatief een passend podium te bieden.

Werkwijze:
Stel je hebt een idee, een contact of een wens voor een culturele activiteit in de gemeente  Lochem. Je weet alleen even niet hoe je dat aan moet pakken.
Wij, een klein netwerk van betrokkenen, hebben contacten met unieke locaties en PR-mogelijkheden. Met elkaar hebben we een netwerk van mensen die mee willen en kunnen denken. Samen, in co-creatie. Het is jouw idee, jij gaat ermee aan de slag en met elkaar kijken we of we de culturele activiteit een passend podium kunnen bieden.

Neem contact op met het Cultureel Café Lochem & Omstreken en we kijken hoe we samen jouw culturele wens of idee kunnen realiseren.